CNS24.ro - Știri proaspete, corecte și obiective!

DEPUTATUL LEOREANU ”ȘTERGE PE JOS” CU GUVERNUL DĂNCILĂ

Deputatul de Neamț, Dan Laurențiu Leoreanu, vicepreședinte al PNL, bun cunoscător al realităților din domeniul educației, prin natura profesiei sale de bază, aceea de cadru didactic, nu ratează momentul politic de a o ”taxa” pe Rovana Plumb, ministru interimar la Educație și de a trece în revistă toate bâlbele Guvernului.

Într-o interpelare politică, Dan Laurențiu Leoreanu, nu uită să reamintească Rovanei Plumb, cea care ”moștenește” toate gafele predecesorilor, de gafele ei, legate de noul an de învățământ deschis cu manuale pline de greșeli științifice, cu lipsa manualelor la unele discipline de învățământ, cu reduceri masive de norme didactice.

În opinia vicepreședintelui PNL, Guvernul Dăncilă se preocupă de orice altceva în afara problemelor majore de pe agenda cetățeanului, respectiv cele legate de conceptele de ȘCOALĂ, STRADĂ și SPITAL. Liderul liberal nu uită să reamintească despre incapacitatea Guvernului de a absorbi fondurile europene pentru autostrada Unirii: Iași –Târgu Mureș și de reproșurile comisarului European Corina Crețu, care denunţă incapacitatea Guvernului de la București de a realiza proiecte pentru infrastructură.

Dan Laurențiu Leoreanu, vorbește despre măsurile guvernamentale ca fiind de natură să slujească doar interesele politicianiste ale PSD-ului, sacrificând domenii de interes major pentru societate: educația, sănătatea și economia, ceea ce induce o stare accentuată de nesiguranță în societate.

Toate acțiunile Guvernului PSD nu fac altceva, în opinia deputatului liberal, decât să îndepărteze România de Uniunea Europeană.

FLORA ORDEAN

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articol precedent

CRIMĂ ȘOCANTĂ PE TERASA UNUI BAR LA ROMAN

Articolul următor

OTITELE FAC RAVAGII ÎN RÂNDUL COPIILOR

Articole asemănătoare