Deputatul AUR care a reclamat că politicieni PNL ar fi încercat să-l mituiască: La DNA și mi-au zis că nu au program cu publicul

“Luni la prima oră m-am prezentat la DNA, înainte de a începe ziua parlamentară, pentru a depune ca probă  înregistratea discuției. Vreau să vă dau o premieră, când am ajuns acolo mi s-a spus că nu se lucrează cu publicul, pentru că este pandemie. M-am legitimat și le-am spus să se ducă la procuror, a durat câteva minute până au revenit și m-au invitat”, a declarat Stoica, în direct la Realitatea Plus.

“Nu pot da multe detalii pentru că există o sesizare depus la DNA și mă gândesc că este în lucru un dosar. (…) Au mai fost și alți câțiva colegi și, ca să cităm sloganul PNL, cred că “românii trebuie să știe”. Se știe că sunt formate echipe de negociere ale liberalilor, au mai fost 4 colegi de-ai mei care au fost contactați și convocați la astfel de discuții, nu știu dacă mai există alte probe, eu în numele meu pot vorbi”, a mai afirmat deputatul AUR.

“Eu am încredere că niciunul dintre colegii mei nu va trăda, vă reamintesc că a mai fost o tentativă la depunerea moțiunii de cenzură, și atunci au fost convocați să-și retragă sau să nu mai semneze, dar toți au fost verticali. (…) Eu cred că echipa necâștigătoare Cîțu va pleca azi acasă.”

| Sursă: Realitatea.net

Total
23
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articol precedent

Număr URIAȘ de migranți, ARESTAȚI la frontiera cu Polonia! Germania a declarat STARE DE URGENȚĂ

Articolul următor

Klaus Iohannis, mutare de ultim moment: DECLARAȚII la Cotroceni, după picarea Guvernului Cîțu

Articole asemănătoare