DE CE VĂ ENERVEAZĂ “SUBIECTUL LEŢCANI”, DOMNULE ARSENE?

Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene şi o parte a consilierilor PNL au avut un schimb tăios de replici în finalul şedinţei extraordinare de miercuri, 10 februarie, cea ţinută de la ora 15.30. În cadrul punctului Diverse, şeful legislativului judeţean a fost interpelat de către liberali cu privire la poziţia C. J. vizavi de situaţia de la spitalul modular Leţcani, investiţie susţinută de către nemţeni cu vreo 3 milioane de euro şi care este, de câteva săptămâni, din nou închisă. La această unitate medicală, care ar fi trebuit să preia bolnavii cu Covid din judeţele Iaşi şi Neamţ, un recent control al Ministerului Sănătăţii a scos la iveală o listă de 31 de nereguli.

Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene şi o parte a consilierilor PNL au avut un schimb tăios de replici în finalul şedinţei extraordinare de miercuri, 10 februarie, cea ţinută de la ora 15.30. În cadrul punctului Diverse, şeful legislativului judeţean a fost interpelat de către liberali cu privire la poziţia C. J. vizavi de situaţia de la spitalul modular Leţcani, investiţie susţinută de către nemţeni cu vreo 3 milioane de euro şi care este, de câteva săptămâni, din nou închisă. La această unitate medicală, care ar fi trebuit să preia bolnavii cu Covid din judeţele Iaşi şi Neamţ, un recent control al Ministerului Sănătăţii a scos la iveală o listă de 31 de nereguli. În plus, achiziţia obiectivului face obiectul unui dosar la DNA, acolo fiind descoperite ilegalităţi sancţionate cu amendă de 60.000 de lei şi de către Curtea de Conturi. „Îndrăzneala” consilierului de la PNL Roman, Mircea Beloiu, de a cere informaţii s-a izbit ca de un zid de atitudinea agresivă verbală a preşedintelui Arsene. Acesta vrea să comunice cu membrii consiliului, pe probleme sensibile, numai în scris, ceea ce presupune scurgerea timpului, deci întârzierea clarificării unor chestiuni urgente, cum ar fi cea de faţă. În fond, este vorba de milioane de euro din banii nemţenilor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articol precedent

S-A DAT LIBER LA BANI EUROPENI

Articolul următor

Lucian Bode anunţă că Centrul Chinologic de la Sibiu instruieşte câini pentru detectarea persoanelor infectate cu virusul Covid-19

Articole asemănătoare