„D’ALE VOTULUI” LA CONSILIUL JUDEŢEAN

Fără vicepreşedinţi aleşi şi cu majorităţi la vot constituite pe bază de conjunctură sau cine ştie pe ce alte criterii, Consiliul Judeţean reuşeşte cumva, din toamna trecută, să îşi treacă proiectele de care are nevoie, pentru a gestiona activitatea din Neamţ pe zona sa de competenţă.

Fără vicepreşedinţi aleşi şi cu majorităţi la vot constituite pe bază de conjunctură sau cine ştie pe ce alte criterii, Consiliul Judeţean reuşeşte cumva, din toamna trecută, să îşi treacă proiectele de care are nevoie, pentru a gestiona activitatea din Neamţ pe zona sa de competenţă. Şedinţa extraordinară din data de 10 februarie, cea de la ora 15.30, nu a făcut excepţie de la această regulă. Întrunirea a fost a doua a zilei după cea eşuată – convocată de PNL-USR cu o oră mai devreme. Au trecut astfel toate cele cinci puncte de pe ordinea de zi, cea mai complexă procedură, ca să-i spunem aşa, fiind la momentul desemnării reprezentantului Consiliului Judeţean Neamţ în cadrul comisiei de concurs pentru ocuparea funcţiei de director adjunct al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Neamţ.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articol precedent

„S-a prăbușit lumea peste mine”. Povestea unui doctor american, acuzat de furt după ce a vaccinat 10 persoane cu afecțiuni, care nu erau pe listă, ca să nu irosească dozele

Articolul următor

DATORI LA BĂNCI

Articole asemănătoare
Citește știrea

Pelerinaj în pandemie, la Șumuleu Ciuc, de Rusaliile catolice. 30.000 de credincioşi prezenți.

Cel mai mare pelerinaj al catolicilor din România a început sâmbătă, la Şumuleu Ciuc. De Rusaliile catolice sunt prezenți peste 30.000 de credincioşi, după ce anul trecut, din cauza pandemiei, evenimentul nu a putut avea loc în formatul clasic. Anul acesta au fost luate măsuri speciale pentru desfăşurarea ceremoniilor. În paralel, în curtea spitalului din localitate, va avea loc şi un maraton al vaccinării, unde vor fi administrate vaccinurile Pfizer şi Johnson&Johnson.