CORONAVIRUSUL, ECONOMII ÎN BUGETELE LOCALE

Primăria municipiului Roman, ca și alte unități administrativ teritoriale, au fost nevoite să suspende activitățile cu publicul, excepție făcând biroul de taxe și impozite locale, unde încasările s-au făcut în program normal, cu respectarea ”distanțării sociale”. În primele două luni ale anului s-a încat la bugetul local al municipiuli Roman, de la polulație, suma de 4180 lei, ceea c e reprezintă încasări de la 100-110 romașcani, care s-au prezentat, zilnic, la ghișeu pentru a-și plăti birurile către bugetul local.

Total
0
Shares
1 comment
  1. Daca si aici se scrie asa … gata cu cititul presei. Cum poti sa scrii
    “În primele două luni ale anului s-a încat (in loc de incasat) la bugetul local al municipiuli (in loc de municipiului) Roman, de la polulație (in loc de populatie), suma de 4180 lei, ceea c e (litere separate) reprezintă încasări de la 100-110 romașcani, care s-au prezentat, zilnic, la ghișeu pentru a-și plăti birurile către bugetul local.
    Nu mai discutam de artimetica …. 4180 lei in primele doua luni de la 100-110 romascani care s-au prezentat zilnic. Cum este pana la urma ? 4180 lei zilnic de la cate 100-110 romascani sau 4180 lei de la 100-110 prezentati in primele doua luni ? Si eu nu platesc “biruri” doamna, eu platesc impozite si taxe. Birurile se plateau la boieri sau la turci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articol precedent

ACTRIȚA CODRINA PRICOPOAIA, INTERVIU DE SUFLET DIN PARIS

Articolul următor

CAZ ȘOCANT ÎN PIATRA NEAMȚ: BĂTRÂN CĂZUT DE LA ETAJUL IV

Articole asemănătoare