Cîţu anunţă scăderea ratei şomajului. “Cel mai mic număr de şomeri din martie 2020”

Premierul Florin Cîţu anunţă scăderea şomajului la cel mai mic nivel din martie 2020 până acum.

Premierul Florin Cîţu anunţă scăderea şomajului la cel mai mic nivel din martie 2020 până acum.

“Rata șomajului a scăzut în fiecare lună din 2021. INS a anunțat că rata șomajului în luna mai a ajuns la 5.5% și la cel mai mic număr de persoane în șomaj din martie 2020. O economie în care cresc investițiile și salariile este o economie în care crește numărul locurilor de muncă (în mediul privat). Economia României are, datorită activității bune a Guvernului pe care îl conduc, cea mai rapidă revenire după o criză economică din ultima sută de ani”, a scris Florin Cîţu pe Facebook.

Profesorul Mircea Coșea avertizează că din toamnă urmează noi scumpiri, catalogând declarațiile lui Cîțu drept unele “care nu au nimic de a face cu realitatea”
Florin Cîțu a declarat azi că România are cele mai ieftine alimente din UE, iar “explozia” prețurilor despre care se tot vorbește în spațiul public este un un fake news. Profesorul Mircea Coșea a spus despre aceste afirmații ale premierului Cîțu că sunt declarații “care nu au nimic de a face cu realitatea”. El a avertizat că din toamnă vin nou scumpiri, mai accentuate, generate mai ales de scumpirea energiei electrice.

Avem o creștere importantă a tarifelor la utilități. Trebuie să recunoaștem un lucru, că din toamnă vom plăti mai mult la curent electric, la apă și la gaze, dar asta nu înseamnă că va fi un adaos simplu pe coșul de produse pentru că nimic nu se face în lumea asta fără energie. Deci și legătura de pătrunjel va fi mai scumpă. Nu trebuie să condamnăm declarațiile care se fac astăzi în România.
Sigur, ar putea să discutăm foarte dur în legătură cu declarații care nu au nimic de a face cu realitatea, dar noi trăim într-o lume paralelă. Este lumea celor care încercăm să trăim în condițiile astea și lumea celor care încearcă să preia conducerea unui partid. Sunt declarații politice pe care sper eu că domnul prim-ministru le face nu pentru că nu înțelege logica economică și pentru că se adresează partidului în care vrea să candideze ca președinte și vrea probabil să arate că rezultatele guvernării domniei sale sunt bune.
“, a declarat Mircea Coșea la Realitatea Plus.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articol precedent

Ţiriac renunţă la funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Tenis

Articolul următor

[Video] Șoarece cu... poftă de ciocolată într-un hipermarket din România

Articole asemănătoare