Filmul cu autopsia “extraterestrului” de la Roswell autentificat de CIA și scos la licitație pentru 1.25 milioane de dolari

Agenția Centrală de Investigații (CIA) a confirmat autenticitatea filmul din 1947 care arată autopsia unui extraterestru, în urma celebrului incident OZN de la Roswell.

Agenția Centrală de Investigații (CIA) a confirmat autenticitatea filmul din 1947 care arată autopsia unui extraterestru, în urma celebrului incident OZN de la Roswell.

Filmarea devenită celebră, mai ales în cercurile pasionaților de fenomene extratereste și contractul cu alte civilizații, arată o creatură cu aspect umanoid care se află pe masa medicului legist. A apărut la scurt timp după ce un ofițer a vorbit în presă despre o farfurie zburătoare care s-a prăbușit în Roswell, New Mexico.

În 1995, postul de televiziune Fox a difuzat un documentar, în care a introdus și pelicula veche și în care erau discutate imaginile neobișnuite.
În momentul de față, pelicula originală nu este accesibilă publicului. Filmul este realizat într-un format unicat și are chiar și un certificat de proprietate, care îi atestă autenticitatea.

Exemplarul original al filmului a fost scos acum la licitație pentru un preț ce pornește de la 1,25 de milioane de dolari. Câștigătorul va primi filmul printr-un serviciu de curierat special, alături de copii ale corespondenței CIA.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articol precedent

S-a decis: Prefecții și subprefecții devin demnitari și pot fi membri de partid

Articolul următor

Secretar de stat din Ministerul Tineretului și Sportului prins băut la volan. Și-a dat demisia

Articole asemănătoare