CE FAC VEDETELE ÎN IZOLARE

Nici vedetele nu au fost menajate de a sta in case sau gradini, izolate, in functie de posibilitati.Insa contactul cu admiratorii este lucrul cel mai important pentru ele astfel incat sa ramana mereu in top.

Pe Instagram, starurile sunt active zilnic, comunicand cu fanii prin sesiuni live sau efectiv postand clipuri in care dezvaluie cum isi petrec timpul liber.Urmaritorii pot vedea zilnic in functie de postari cu ce noutati vin artistii.

Britney Spears de exemplu, ne arata cum isi face zilnic exercitiile fizice astfel incat sa se pastreze in forma, chiar daca a renuntat la activitatea muzicala, fapt confirmat pe instagram de unul din copiii ei. Constienta fiind de forma fizica ,demna de invidiat, isi etaleaza fizicul in diverse postari, in pasi de dans sau alergand prin gradina.

Faydee, indragitul artist australian care ne-a vizitat in 2018 la zilele municipiului Roman e si el activ.Putem vedea cum impreuna cu sora lui executa cateva miscari de dans sau cum singur in camera isi canta ultima piesa Better Days lansata recent.

Madonna, veterana muzicii pop, icon idol al mapamondului, in ciuda varstei nu sta degeaba. Clipurile prezentate de artista ne arata ce face ea in izolare.Desi proiectele muzicale au luat si la ea o pauza, pe retelele de socializare e prezenta in diverse ipostaze: scriitoare tastand la masina de scris in perioada anilor 40, moment cand incearca sa cante la trompeta, in fata oglinzii cu armata de make up artisti, modelandu-I o imagine de diva sau avand diverse activitati cu copiii acasa.

Leonardo di Caprio are o activitate redusa in social media.De obicei in postarile sale promoveaza salvarea mediului inconjurator, a planetei.El este activist in acest sens.Despre viata privata Leonado nu face dezvaluiri.

Amna, cantareata romanca are mereu activitate si ea. Prin sesiunile video pe care le face, isi atrage cat mai multi admiratori.In una din ultimile postari o vedem cum canta un cover, in casa ,trista privind pe geam.

Despre Inna, am putea spune ca e o energie de neoprit.Tanara, exuberanta, mereu in schimbare de look, isi afiseaza sedintele foto pe care le face sau isi promoveaza muzica prin making of al clipurilor.Se stie ca a devenit un model pentru tinere care incearca sa-I copie stilul vestimentar cat si de imagine.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articol precedent

TÂLHARUL BUNICUȚEI, ”POPRIT LA RĂCOARE”, O LUNĂ

Articolul următor

NOI MAGISTRAȚI LA NEAMȚ

Articole asemănătoare