BELȘUG ÎN PIAȚA ROMAN

In piata mare a muncipiului Roman, vineri 22 mai in plina zi de targ, comerciantii aveau tarabele pline de produse. De la rosii, castraveti, ardei, ceapa verde, salata, marar, patrunjel, cartofi noi, capsuni mari cu un parfum puternic, pana la aparitii noi: vinete, fasole pastai si pepeni.Toate te imbie sa le cumperi iar preturile sunt destul de accesibile.
In spatele halei centrale in plin sezon se afla rasadurile. Se gasesc din abundenta, o varietate de plante, la preturi foarte mici. Nici florile nu sunt trecute cu vederea. Le gasiti la ghiveci sau ca rasad, de la petunii pana la clasicele muscate ce pot fi agatate pe balcon sau terasa. Cine trece prin piata, cu siguranta se va intoarce acasa cu sacosa plina de bunataturi fie ca face aprovizionarea pentru bucatarie sau, de ce nu, pentru casa sau gradina. Spor la cumparaturi s-aveti!

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articol precedent

SFINȚII ÎMPĂRAȚI CONSTANTIN ȘI ELENA

Articolul următor

CENTRU OLIMPIC DE ARUNCĂRI LA ROMAN

Articole asemănătoare
Citește știrea

CONCURS “DE URGENȚĂ”

https://www.youtube.com/watch?v=dOYe_arLKIISERVICIILE VOLUNTARE PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ din România sunt angrenate, în afara activităţilor şi intervenţiilor de tot felul,…