Ambulanță privată lovită de tren

O ambulanță privată de transport dializă a fost lovită de trenul de pasageri IR 9572, care circula pe ruta Timișoara – Caransebeș, și în care se aflau 20 de pasageri. Din fericire, în momentul producerii impactului, în ambulanță nu se aflau pacienți, ci doar șoferul. Accidentul s-a produs la o trecere de nivel cu cale ferată

O ambulanță privată de transport dializă a fost lovită de trenul de pasageri IR 9572, care circula pe ruta Timișoara – Caransebeș, și în care se aflau 20 de pasageri. Din fericire, în momentul producerii impactului, în ambulanță nu se aflau pacienți, ci doar șoferul. Accidentul s-a produs la o trecere de nivel cu cale ferată.

Accident feroviar s-a produs pe raza localității Căvâran.

La locul accidentului s-au deplasat de urgență două echipaje de pompieri militari cu o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere și un echipaj SMURD, din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș, o ambulanță SAJ și un echipaj IPJ.

Șoferul ambulanței a fost evaluat de personalul SAJ sosit la fața locului. Acesta a refuzat transportul la spital. Totodată, toți cei 20 pasageri aflați în garnitura de tren au fost evaluați medical de echipajul SMURD. Niciun dintre ei nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articol precedent

Sancțiuni cu scandal: Director împuternicit MAI amendat cu 6.000 de lei la regimul rutier

Articolul următor

Președintele PNL, Orban, îmbrâncit de agenți de pază. ”I-au zis să facă pași”

Articole asemănătoare