Alertă cu bombă la un mall din Deva

O geantă suspectă a fost găsită în fața unui centru comercial din oraș, iar la fața locului au fost chemați de urgență pirotehniștii de la SRI.

O geantă suspectă a fost găsită în fața unui centru comercial din oraș, iar la fața locului au fost chemați de urgență pirotehniștii de la SRI.

IPJ Hunedoara a fost sesizat prin SNUAU 112 în jurul orei 9.00, cu privire la faptul că, în centrul municipiului Deva, pe bd. Decebal, în fața unul mall, a fost găsită o geantă de voiaj suspectă, relatează Realitatea PLUS.

La fața locului a fost solicitată o grupă SAS și echipa pirotehnică din cadrul SRI.

Circulația din întreaga zona a fost restricționată pentru a limita posibilul pericol. Oamenii din centrul comercial au fost evacuați.

După ce au verificat în detaliu geanta, experții au stabilit că nu reprezintă niciun pericol. În interior erau doar obiecte de uz personal.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articol precedent

Prim-vicepreședintele PNL Vrancea a ratat, din nou, Bac-ul. Limba Română continuă să-i facă probleme

Articolul următor

I-au furat 90.000 de lei și au ascuns banii în maşina de spălat

Articole asemănătoare
Citește știrea

[VIDEO] Scandal între primar și viceprimăriță la Focșani

Scandalul dintre primarul Focșaniului, Cristi Misăilă (PSD) și viceprimărița Ana Maria Dimitriu (PNL) continuă. În ședința Consiliului Local Focșani de vineri, după ce edilul a amenințat-o că o calcă tractorul, Misăilă i-a trântit acesteia dosare în față. Incidentul s-a petrecut după ce viceprimărița i-a reproșat edilului că se duce la Compania Națională de Investiții (CNI) ca să se plimbe, nu ca să se zbată pentru investiții. Enervat, Misăilă a trimis un angajat să-i aducă dosarele cu care s-a dus la CNI și i le-a trântit acesteia pe masă.