Apăsați „Enter” pentru a trece la conținut

Aglomerația de la munte s-a risipit, o dată cu ceața și chiciura. La cota 2000, un bărbat a schiat la bustul gol

La Sinaia, turiștii și-au luat revanșa după supărarea provocată de o defecțiune a gondolei. La Cota 2000 a fost o zi perfectă de schi, cu cer senin și soare, iar instalațiile de transport pe cablu au funcționat cum trebuie.

Firma a primit o amendă de la protecția consumatorului pentru faptul că a vândut cartele deși telegondola nu mergea. Administratorii companiei au anunțat că le vor da banii înapoi celor păgubiți.

A fost atât de cald încât un bărbat a urcat la bustul gol până pe platoul Bucegilor, pe schiuri. S-a bucurat de peisaj la fiecare pas și nici n-a stat la coadă.

Turist: „Incredibil, așa ceva nu vedeți peste tot! Veniți la munte, dar să faceţi și puțină mișcare!”

Dacă la 1000 de metri, vremea era mohorâtă, cei ajunși sus au avut o surpriză.

Citește și


Partii de schi

Priveliștea de la Cota 2000 era superbă. O mare de nori acoperea Valea Prahovei, dar aveai impresia că te afli deasupra lor. Este inversiune termică, un fenomen care se întâmplă destul de rar. Jos în stațiune erau -5 grade, iar sus, erau 3 grade Celsius.

Ah, divin! Absolut divin! Aș sta să fac poze dacă nu aș fi tentată să schiez!”

E ceva de neuitat!”, spun două turiste.

Pârtiile au fost destul de libere, pentru că oamenii n-au mai dat buluc, ca în prima zi de vreme bună. Iar imaginile arătă că acolo, sus, a fost zăpadă din belșug.

Turistă: „Este o zi superbă, o decizie foarte bună între niște zile de birou, un pic de sport, aer curat, realaxare”.

Din fericire, nu s-a mai repetat situația neplăcută de luni, când sute de oameni au așteptat ore întregi pentru a urca în telegondola care se defectase. Autoritatea pentru Protecția Consumatorului i-a amendat cu 15.000 de lei pe administratorii gondolei Sinaia, după ce turiștii care au cumpărat skipass-uri s-au plâns că instalația nu mergea. La porțile de îmbarcare a fost o aglomerație nemaivăzută.

Femeie: „Groaznic, a fost foarte neplăcut să stăm să așteptăm trei ore la coadă”

În Poiana Brașov, mulți au înlocuit schiul cu dansul și petrecerile. La un local din stațiune, zilele acestea au fost comandate mai multe sticle de șampanie de mii de euro bucata.

Vacanța s-a încheiat, ca de fiecare dată, în coloană pe DN1, unde, inevitabil, s-a circulat lent, spre București.

În principiu cinci ore, Bucureşti, enervant de mult” (…) „ Foarte greu, ca de obicei pe Valea Prahovei, așteptăm autostrada” spuneau șoferii.

În lipsa ei, poliția a recomandat folosirea unor rute alternative, precum DN1A, traseul care trece prin Târgoviște, sau cel spre Pitești.  

Fii primul care postează un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *