Adrian Câciu: „Trebuie intensificate investiţiile în infrastructura producţiei de energie curată pentru consolidarea independenţei energetice”

Au fost trecute în revistă programele de reformă incluse în Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, precum şi proiectele nuclearo-energetice de la Cernavodă, conform unui comunicat de presă.

„Am avut o discuţie foarte bună, aplicată şi constructivă cu dl David Muniz. Am reconfirmat hotărârea României de a-şi respecta obligaţiile de partener strategic, aşa cum am dovedit-o în cei 25 de ani care au trecut de la semnarea Parteneriatului Strategic. În acelaşi timp, am subliniat faptul că dezvoltarea economic, cu atenţie pentru protecţia mediului şi combaterea schimbărilor climatic, reprezintă o preocupare majoră a guvernelor noastre. În acest sens, trebuie intensificate investiţiile în infrastructura necesară producţiei de energie curată şi pentru consolidarea independenţei energetice şi economice a României”, a declarat Adrian Câciu.

Potrivit sursei citate, discuţiile au evidenţiat interesul pentru intensificarea schimburilor comerciale dintre România şi Statele Unite care vor aduce valoare adăugată şi avantaje pentru ambele părţi. 

| Sursă: Realitatea.net

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articol precedent

Doza booster pentru grupa de vârstă 12-17 ani? Ce țară ar putea lua această decizie

Articolul următor

GENA care dublează riscul de a fi infectat cu COVID-19 a fost descoperită de cercetătorii polonezi

Articole asemănătoare