ACCIDENT RUTIER LA SECUIENI

Un alt accident rutier s-a produs vineri 4 ianuarie 2019 in jurul orei 14.00 pe drumul național E85 in dreptul localitatii Secuienii Noi. In urma unui apel telefonic primit la Dispeceratul 112, un echipaj SMURD s-a deplasat la fata locului unde a acordat primul ajutor unei victime care prezenta un politraumatism, insa era constienta si in stare stabila. Accidentul nu a necesitat interventia echipei de descarcerare. La fata locului s-a depalasat și un echipaj de pompieri cu o autospeciala echipată cu apa și spuma. Încă nu s-a stabilit cauza producerii accidentului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articol precedent

SE FURĂ LA LOTERIA ROMANĂ?

Articolul următor

INCONȘTIENȚĂ MATERNĂ

Articole asemănătoare
Citește știrea

[VIDEO] Scandal între primar și viceprimăriță la Focșani

Scandalul dintre primarul Focșaniului, Cristi Misăilă (PSD) și viceprimărița Ana Maria Dimitriu (PNL) continuă. În ședința Consiliului Local Focșani de vineri, după ce edilul a amenințat-o că o calcă tractorul, Misăilă i-a trântit acesteia dosare în față. Incidentul s-a petrecut după ce viceprimărița i-a reproșat edilului că se duce la Compania Națională de Investiții (CNI) ca să se plimbe, nu ca să se zbată pentru investiții. Enervat, Misăilă a trimis un angajat să-i aducă dosarele cu care s-a dus la CNI și i le-a trântit acesteia pe masă.
Citește știrea

LOCURI DE MUNCĂ VACANTE

https://www.youtube.com/watch?v=VonL5B4PrpsAgentia Judeţeană pentru Ocuparea Fortei de Munca Neamt anunţă locurile de muncă neocupate la data de 30 septembrie.…