Accident grav: Două microbuze s-au ciocnit. A fost activat planul roșu de intervenție

Miercuri dimineață, în jurul orei 7.30, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două microbuze care s-au ciocnit în dreptul unei treceri la nivel cu calea ferată, pe raza orașului Gura Humorului.

Miercuri dimineață, în jurul orei 7.30, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două microbuze care s-au ciocnit în dreptul unei treceri la nivel cu calea ferată, pe raza orașului Gura Humorului.

În cele două microbuze se aflau 15 persoane, toate conștiente și cooperante.

A fost activat Planul Rosu de Interventie.

La fața locului intervin pompierii militari cu o autospeciala pt descarcerare, 4 ambulante SMURD, 1 ATPVM, si 2 echipaje SAJ.

Conform ISU Suceava, din cele 15 persoane implicate, 7 persoane necesita ingrijiri medicale.

S-a activat planul roșu de intervenție. La fata locului sunt 4 ambulante SMURD, doua autospeciale, doua echipaje de la ambulante SAJ. Nu am avut nicio persoana incarcerata, toate sunt cooperante, din totalul de 15 persoane, 7 au primit ingrijiri si au fost transportate la spital. Starea lor e stabila, vor fi evaluati in centrele de primiri urgente de la Suceva si se va stabili ce se va intampla daca vor ramane internate“, a declarat purtatorul de cuvant.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articol precedent

Partidul AUR militează pentru legalizarea cannabisului

Articolul următor

Cutremur în România. Activitate seismică intensă

Articole asemănătoare
Citește știrea

Contestații Evaluarea Națională: Părinții sunt revoltați de diferențele mari între note

Modul în care au fost corectate lucrările copiilor la Evaluarea Națională 2021 este criticat de părinți, care sunt revoltați de diferențele mari între notele afișate inițial și cele după contestații. Peste 12.500 de absolvenți de clasa a VIII-a au primit note majorate în urma celor mai mult de 20.000 de contestații depuse. Unele lucrări au obținut la recorectare chiar și 3 puncte în plus. Numărul elevilor care au promovat examenele a crescut cu 103, iar încă 12 elevi au obținut media generală 10.