ABUZ HOLD – VINDECARE ȘI O VIAȚĂ FERICITĂ

https://www.youtube.com/watch?v=mC1p2lj_0RU

Nu exista persoana care sa nu fi suferit de o forma de abuz intr-un fel sau altul. De la abuz fizic la cel mental sau emotional. Din nefericire, abuzurile raman bine inradacinate in subconstient si ies la suprafata atunci cand este cazul.De cele mai multe ori nu constientizam existenta lui si calatorim prin viata cu un bagaj mare de emotii negative care ne guverneaza iar alegerile pe care le facem sunt si in functie de ele. Exista diverse metode de inlaturare a abuzurilor, iar unul din ele se numeste Abuz Hold sau eliminare abuzului din corp.Aceasta tehnica o pot face specialistii in domeniu, iar Andreea Ghidarcia ne va lamuri in acest sens. Detalii despre tehnica Abuz Hold, sesiunile de recuperare cat si simfonia posibilitatilor nemarginite, Andreea Ghidarcia ne va vorbi in Editia Speciala de la orele 20.00, pe CNS TV.Emisiunea va putea fi urmarita si online la adresa : www.cnstv.ro/live

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articol precedent

METODA “ACCIDENTUL”: “CĂRĂUȘ” PRINS DE POLIȚIE

Articolul următor

DE PE SCENA “NEXT STAR”… PE CEA DE LA DUBLIN

Articole asemănătoare
Citește știrea

IDEEA FALEZEI RĂMÂNE ÎN PICIOARE

Amenajarea falezei râului Moldova, din zona bazarului şi până la podul rutier către Horia este un deziderat lăsat moştenire de la o administraţie a municipiului Roman la alta. Într-o recentă conferinţă de presă, primarul Leonard Achiriloaei explica faptul că demersurile depind de colaborarea administraţiei locale cu oficialii Administrației Bazinale de Apă Siret.
Citește știrea

Român condamnat la 350 de ani de închisoare. Povestea lui Ilie Țărcuș

Un bărbat din Argeş se poate declara campion naţional la numărul de ani de închisoare la care a fost condamnat. Nu mai puțin de 350 de ani ar fi trebuit să stea în spatele gratiilor argeşeanul care și-a început activitatea infracțională în 1968. Nu-și mai amintește de câte ori a fost dus la penitenciar, dar se mândrește că a reușit să rămână în libertate în ultimii șapte ani.