A “nimerit” 15 mașini și un tramvai

Accident teribil, marți dimineață, în Iași. Un șofer, aparent, sub influența drogurilor a avariat 15 mașini, dintre care 5 mai grav, și un tramvai.

Accident teribil, marți dimineață, în Iași. Un șofer, aparent, sub influența drogurilor a avariat 15 mașini, dintre care 5 mai grav, și un tramvai.

Accidentul s-a produs în zona gării. Potrivit primelor informații, după ce a avariat mașinile, șoferul a încercat să fugă de la fața locului. În scurt timp, acesta a fost prins de polițiști. În urma verificărilor, oamenii legii au constatat că șoferul consumase droguri.

Bărbatul va fi internat la spitalul de Psihiatrie până vor trece efectele drogurilor și, ulterior, va fi dus la poliție.

Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articol precedent

Marea relaxare: Lista restricțiilor la care s-a renunțat de astăzi, 1 iunie

Articolul următor

Competiție acerbă și lovituri sub centură pentru șefia PNL

Articole asemănătoare
Citește știrea

PSD, atac la Guvern! „Relaxarea din 1 iunie este pentru liniștea lui Cîțu”. Cine spune asta?

PSD nu crede în anunțul revenirii la normalitate din 1 iunie făcut de premierul Florin Cîțu. Precizarea vine din partea liderilor deputaților social-democrați Alfred Simonis, care spune că ar fi vorba doar de un joc de imagine al șefului Guvernului pentru o poziție mai bună în PNL. În același timp, a transmis că PSD nu susține protestele împotriva restricțiilor COVID-19, deși este de acord cu dreptul de a protesta.