A murit un cunoscut jurnalist român – Fusese infectat cu coronavirus

Mihai Bădescu, unul dintre cei mai valoroşi şi apreciaţi jurnalişti din Argeş a murit luni, 25 octombrie, pe un pat de spital în secţia ATI a Spitalului Judeţean Argeş din municipiul Piteşti. Jurnalistul avea numai 52 de ani.

el fusese internat în spital cu câteva zile în urmă. Din păcate, starea sa s-a înrăutăţit foarte repede, iar medicii nu au mai putut face nimic să-l salveze viaţa.

Mihai Bădescu avea o experienţă în mass-media de aproape 30 de ani. Timp de aproape două decenii a lucrat la săptămânalul Jurnalul de Argeş, iar de câţiva ani îşi deschisese propriul site de presă, intitulat soaptereci.ro.

| Sursă: Realitatea.net

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articol precedent

Crimă sângeroasă la Constanța. Un bărbat și o femeie au fost găsiți înjunghiați în casă

Articolul următor

Legile puterii | Medicul Iulian Preda: E momentul să spunem adevărul exact așa cum este. Cu morți, cu suferință și tot ce presupune

Articole asemănătoare
Citește știrea

CUM ȘI UNDE NE PUTEM TRATA, CÂND SĂNĂTATEA NE CLATINĂ?

Tânăr sau vârstnic, sănătatea ne dă uneori bătăi de cap. De cele mai multe ori, organismul ne dă semne că ceva nu este în ordine, că ceva nu funcționează așa cum este firesc. Simțim dureri la nivelul coloanei vertebrale, umerilor, a membrelor, a oaselor, reumatisme abarticulare și suntem în situația de a merge la un centru de recuperare medicală pentru tratare. Am vizitat un astfel de centru din Roman să ne informăm ce fel de tratamente medicale sunt oferite pacienților și ce alte servicii sunt puse la dispoziție.
Citește știrea

Consilier PSD – Postare scandaloasă pe social

Un consilier PSD de la sectorul 4 s-a dat singur de gol că se uită la site-uri pentru adulți în timpul serviciului. Sorin Ceacâr a vrut să-i avertizeze pe locuitorii din sector că a început ridicarea mașinilor parcate necorespunzător, dar a folosit o captură de ecran în care se observă că are deschis în background un site pornografic și unul de pariuri.